International business

Succesvol een dienst of product lanceren op de Europese markt? Profiteer als buitenlandse ondernemer van onze kennis, ervaring en uitgebreide, internationale netwerk.

U weet als geen ander dat het lastig is om met een dienst of product vanuit een opkomende economie de sprong naar de Europese markt te maken. U ziet de enorme kansen, maar bent u er klaar voor? Vaak zijn de risico's groot en ontbreekt het aan de juiste contacten. 

Winstgevende verkoop in Europa

Onder het label 'Your Business Expansion' (YBE) hielpen we de afgelopen jaren onder meer ondernemers uit Bangladesh, Zimbabwe, Ghana en Tsjechië aan winstgevende verkoop in Europa. Dat doen we op een effectieve en zeer efficiënte manier, voor ondernemers uit alle industrietakken. We onderscheiden ons door altijd samen te werken met een gratis Opportunity Evaluation Report (OER). Een afgewogen vertrekpunt.

Opportunity Evaluation Report (OER)

Wij geven u gratis een eerlijk perspectief op de levensvatbaarheid van uw groeiambitie op de Nederlandse of Europese markt. Direct contact met spelers in uw doelmarkt is een integraal onderdeel van dit proces.

Onze diensten

OOK innovatie helpt bedrijven groeien

International business development


YBE inventariseert uw wensen en verzorgt en begeleidt de stap naar Europa van A tot Z. Inclusief matchmaking en management services

OOK innovatie helpt bedrijven groeien

Matchmaking


YBE brengt u in contact met kopers, groothandelaren, herverpakkers en andere partners die u écht verder helpen.

OOK innovatie helpt bedrijven groeien

Management services


Met meerdere management services helpt YBE uw project in Europa tot een succes te maken. Profiteer van onze kennis en ervaring.

Onze partners:

Bert van den Bos


Werner Arns