Hulp bij innovatie

OOK innovatie helpt bedrijven groeien

Als ondernemer zit u vol ideeën. Maar zet u ze ook om in nieuwe verdienmodellen of besparingen? Is uw bedrijf überhaupt klaar voor de toekomst? OOK Innovatie denkt verder dan de waan van de dag en helpt bedrijven groeien door innovatie. Ons motto: verbeteren door te vernieuwen.

Interim manager innovatie

Heeft u uw handen vol aan de dagelijkse business, waardoor u niet of nauwelijks toekomt aan innoveren? Uw innovatieproject is in goede handen bij interim manager Bert van den Bos, onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten en diensten.

Beoordeling innovatieplan

Op papier ziet uw plan er geweldig uit, maar gaat het ook werken in de praktijk? Wat is het potentieel? Met geavanceerde modellen beoordeelt OOK Innovatie de haalbaarheid van uw plan. We identificeren kansen en mogelijkheden vanuit een breed perspectief en maken uw plan nóg beter.

Product lanceren in het buitenland

OOK Innovatie weet dat een product lanceren in het buitenland veel commitment vraagt van een bedrijf. Daarom hebben we een programma ontwikkeld om te partneren met MKB-bedrijven en buitenlandse markten te betreden.
Wij onderscheiden ons met een Kansen Evaluatie Rapport (KER). Deze GRATIS rapportage geeft een eerlijk perspectief op de haalbaarheid van uw groeiaspiraties in het buitenland. Direct contact met spelers in uw doelmarkt is een integraal onderdeel van dit proces. Ons grote internationale netwerk helpt om uw innovatie tot een succes te maken.

Hulp nodig bij innovatie? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op