Interim management

Nieuwe markten aanboren of piekdrukte opvangen? Reorganiseren? Met interim manager Bert van den Bos haalt u de expertise in huis die u nodig hebt.

Interim manager Bert van den Bos verdiende zijn sporen in de telecom- en energiewereld en is al jaren een veelgevraagd interim manager en programmamanager. Tientallen bedrijven profiteerden van zijn frisse blik, expertise en voortdurende drang om te verbeteren door te vernieuwen.

Skills

Conceptueel, flexibel, tough minded, organisator, leider, geduldig, creatief, entrepreneur, onafhankelijk, diplomatiek en pragmatisch.

OOK innovatie helpt bedrijven groeien

Interim management:
voor business development


Een product succesvol introduceren in Nederland of het buitenland? Met nieuwe proposities slim inspelen op toekomstige trends? Met hulp van interim manager Bert van den Bos krijgt uw business development een stevige impuls. In het verleden was hij o.a. met succes betrokken bij nieuwe activiteiten van Flexinet, Libertel (Vodafone NL), vaste telefonie in Nederland, R&D in China, V-Life service of Vodafone en Always Best Connected. Bert heeft ruime ervaring met leidinggeven aan multidisciplinaire projecten met projectleden op verschillende locaties.

OOK innovatie helpt bedrijven groeien

Interim management:
voor reorganisatie of transformatie


Ondernemen is continu vernieuwen en inspelen op veranderingen. Maar welke vernieuwingen helpen uw bedrijf écht verder? Interim manager Bert van den Bos is goed in het identificeren van kansen en mogelijkheden vanuit een breed perspectief. In combinatie met zijn frisse, onafhankelijke blik, maakt dat hem tot een veelgevraagd interim manager voor reorganisaties en transformaties.

OOK innovatie helpt bedrijven groeien

Interim management:
voor opvang piekdrukte


Tijdelijk extra managementcapaciteit nodig vanwege ziekte of piekdrukte? Interim manager Bert van den Bos lost uw capaciteitsprobleem graag op.

Wat anderen zeggen:

“Bert is een gedreven mens, to the point met respect voor mens en inhoud. Innovatief, concreet, anders denkend en verbindend. Hij denkt en werkt vooruit en weet mensen te overtuigen vanuit inhoud. Biedt heldere structuur en voldoende ruimte voor het individu. Tilt werk en mensen naar ander niveau. In teams legt hij basis voor verdere groei”

"Bert van den Bos is een uitermate bekwaam en bevlogen manager. Afstand tot het team is hem vreemd, waardoor zijn betrokkenheid met de teamleden groot is. We moesten even wennen aan zijn resultaatgedrevenheid, maar dit werd al snel als 'verfrissend' bestempeld."